Over ons

Hoi! Ik ben Pepijn Roering, 20 jaar. Tof dat ik hier mag schrijven dat ik vanaf het voorjaar 2021 de trotse eigenaar ben van de foodtrailer en bedrijf: 

 

 

 


 

Mijn passie voor sushi ontdekte ik ruim 2 jaar geleden toen ik een baan kreeg bij Moshi Moshi Sushi. Ik heb mogen ervaren hoe de kleine onderneming is doorgegroeid tot een goed lopende sushi afhaalzaak. Van assistent sushi chef heb ik mij mogen ontwikkelen tot sushi chef. Het is elke keer weer erg leuk om met rijst en verse producten de mooiste en lekkerste sushi te maken. 

 

Ik heb er zin in om met de foodtrailer een mooie aanvulling te zijn op JOUW FEEST!

 

Tot snel!

 

 

 

 

 

Pepijn

jikke

Hoi! Mijn naam is Jikke Horselenberg, 18 jaar. Ik mag mijzelf sinds april 2022, trotse mede-eigenaar noemen van PEPS Foodtrailer. Een eigen onderneming hebben is van jongs af aan al mjin droom en hoe gaaf is het dan dat ik die op mijn 18de heb kunnen realiseren samen met mijn neef Pepijn. 

 

Het sociale contact met mensen op feestjes is iets waar ik van geniet. Overal waar wij komen met de trailer is het gezellig en daardoor kan ik met nog meer passie aan het werk. Ik heb tijdens verschillende bijbaantjes geleerd hoe het is om met klanten te werken en die kwaliteiten gebruik ik nu in de trailer.

 

Daarnaast volg ik op dit moment de opleiding Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede. Alle theoretische kennis kan ik prima als achtergrond gebruiken voor mijn praktische activiteiten met PEPS Foodtrailer. 

 

Gaaf als jullie ons in schakelen voor jullie feestjes en partijen. 

Tot snel!